montaža klima i toplotnih pump

Boravak u prostoru uz željenu temperaturu, a uz to da ne košta mnogo je nevjerovatno zar ne?

Košta jeftinije od peći na pelet, ne zahtjeva skladište, ne zauzima prostor, kontroliše se jednostavno, putem daljinskog upravljača ili pametnog telefona. Kapacitet grijanja/hlađenja je maximalno iskorišten, a utrošak el. energije smanjen.

Montaža klima uređaja za prostorije, i toplotnih pumpi za objekte možete riješiti sistem grijanja i hlađenja željenog prostora, uz veliku uštedu. 

ELFIX servis se bavi montažom klima uređaja i toplotnih pumpi i ovlašteni smo servis klima uređaja za brendove:

Mitsubishi, GREE, Azuri, Samsung, Toshiba, Fujitsu, Daikin, Bosch, Midea, VIVAX, Tesla, Haier, Maxon, LG, Midea, VOX, Olimpia Splendid, Hisens

Imamo preko 2000+ instalacija klima uređaja širom Bosne i Hercegovine.

Na našoj stranici možete pronaći odgovore koji klima uređaj odgovara Vašoj potrebi i  kupovnoj moći. (LINK)

U našoj trgovini možete pogledati klima uređaje za koje smo ovlašteni vršiti montažu.

Ukoliko želite stručno savjetovanje, projekciju, kupovinu i profesionalnu montažu klima uređaja, kontaktirajte nas:

Telefon: 061 887 444

Email: info@elfix.ba

Montaža i servis profesionalne rashladne opreme

Posjedujete mesnicu? Kafanu? Kafić? Frižider? Ledomat? Rashladne komore? Pokretne hladnjače?

Pružamo usluge montaže rashladnih komora, i pokretnih hladnjača, sa sistemom daljinskog praćenja i bilježenja podataka temperature. Našu branšu prati servisiranje i održavanje rashladnih sistema, uz mjesečni najam definisan ugovorom o održavanju, ili po izlasku na teren.

Pored velikih rashladnih sistema, vršimo servisiranje profesionalnih frižidera i zamrzivača koji se koriste u laboratorijske, ugostiteljske i druge usluge profesionalne namjene.

U našoj trgovini možete pronaći rezervne dijelove za profesionalne rashladne uređaje svjetski renomiranih brendova. (LINK kategorije)

Ukoliko želite stručno savjetovanje, projekciju, kupovinu, sastanak za definisanje ugovora o održavanju, kontaktirajte nas i zakažite termin:

Telefon: 061 887 444

 

Email: info@elfix.ba

Trgovina

ELFIX trgovina je ovlaštena trgovina za brendove koji se nalaze na našoj online trgovini. Naša fizička prodavnica i prijemni centar za kućanske aparate nalazi se na adresi: Armije BiH 39, Zenica.

U našoj trgovini možete poručiti aparate, koje ćemo vam dostaviti u što kraćem roku brzom poštom širom BiH ili pružiti usluge montaže besplatno u Zenici. Stavljamo se na raspolaganje podrške korisniku koji je kupio aparat u našoj trgovini, za sva dodatna pitanja rukovanja uređajem, montaže i održavanja, putem telefonske linije.

Naša trgovina je posebna, jer mi znamo šta vam prodajemo, ovlašteni smo servis za sve brendove koji se nalaze na trgovini, i imamo servisnu podršku partnera, tako da kao korisnik ili kupac naših uređaja možete biti sigurni i riješiti sve na jednom mjestu, bez trećih odgovornih lica.

Održavanje

Usluge održavanja za pravna lica koja posjeduju profesinalnu rashladnu opremu: klime, server klime, hladnjače, vitrine, laboratorijske frižidere, pokretnje hladnjače. Za opremu koja je neophodna za obavljanje posla nudimo opciju servisnog održavanja sa extra pogodnostima na usluge.

70KM

mjesečno

120KM

mjesečno

--KM

mjesečno

Najčešća pitanja

Radimo brendove za koje smo ovlašteni i imamo ugovor o održavanju uređaja u garantnom roku i poslije garantnog roka. 

Brendove za koje smo ovlašteni možete pogledati u meniju ELFIX servis

Dolazak na adresu za aparate koji se koriste u domaćinstvu košta 20.00KM u Zenici. Cijena je varijabilna u odnosu na udaljenost korisnika za sve usluge.

Naš cjenovnik možete pogledati u kategoriji ELFIX servis. Određene su cijene za neke vrste usluga koje mogu da budu fixne. Zadržavamo pravo izmjene cijena u odnosu na udaljenost korisnika i druge opravdane faktore.

Nalazimo se na adresi: Štrosmajerova 39, 72000 Zenica, Bosna i Hercegovina.

Djelujemo na području cijele BiH, zavisno od posla koji obavljamo veličine i isplativosti.