Haier TOPLOTNA PUMPA AU082FYCRA (HW) 7,8KW monoblok monofazna

U ponudu ulazi:

• toplotna pumpa

• eksterni modul

• Kompresor izmjenične struje i motor ventilatora istosmjerne struje

• žičani kontroler

• senzori temperature: vanjski, sistem grijanja, topla voda za domaćinstvo

• hladna izolacija

Poruči preko shopa

Registruj se i poruči proizvod preko interneta, te ostvari dodatnih 15,00KM popusta.

Shop_kupon_15

Dostupno uz narudžbu

17 People watching this product now!
 • Dostava brzom poštom
 • iPhone-7Plus- Montaža obezbjeđena
 • Garancija na proizvod
 • Kupovina na rate

Način plaćanja:

Opis proizvoda

Brzo zagrijavanje

Mogućnost sinhronizacije s mnogim vrstama grijanja, ventilatorskim konvektorima ili podnim grijanjem garantira brzinu

grijanje prostora. Precizni senzori omogućavaju podešavanje i postizanje tačne temperature u sobama.

Prednosti:

 • mogućnost sinhronizacije s mnogim vrstama grijanja, ventilatorskim konvektorima ili podnim grijanjem
 • višestepeno smanjenje buke
 • inteligentna tehnologija protiv smrzavanja
 • radne temperature od -25˚C ~ 50˚C, uređaj je prilagođen za rad u svim vremenskim uvjetima
 • ECO-PILOT senzori: efikasni eco-pilot senzori štede energiju za 67%, a istovremeno nude udobnost i udobnost
 • ekološko rashladno sredstvo R32
 • ugrađeni hidraulični modul

Tih rad

Kompresor izmjenične struje i motor ventilatora istosmjerne struje omogućavaju rad na najnižoj razini buke. Pored toga, elementi koji stvaraju najviše buke u uređaju prekriveni su posebnim materijalom koji apsorbira zvuk.

Inteligentna tehnologija protiv smrzavanja

 

Automatska procjena temperaturnih razlika kako bi se osigurala tačna temperatura vode i medija u sistemu, štiteći uređaj od smrzavanja zimi

.

Tehničke specifikacije

Istaknuto

Brend Riječ \"brend\" (eng. \"brand\") se odnosi na imidž, identitet ili prepoznatljivost neke tvrtke, organizacije, proizvoda ili usluge na tržištu. Brend predstavlja način na koji se ta tvrtka, organizacija, proizvod ili usluga razlikuje od konkurencije i kako se percepira među potrošačima. Brend obično uključuje ime tvrtke ili proizvoda, logotip, slogane, dizajn ambalaže, marketinške poruke i sve druge elemente koji čine prepoznatljivost na tržištu. Cilj brendiranja je stvoriti pozitivnu percepciju i vrijednost za potrošače, kako bi se povećala lojalnost prema brendu i povećala prodaja proizvoda ili usluga.

Haier

Boja Klima uređaji se danas mogu naći u različitim bojama i stilovima koji se prilagođavaju različitim ukusima i interijerima. Nekoliko popularnih boja koje se često koriste za klima uređaje su: Bijela: Bijela boja je najčešća boja za klima uređaje jer se dobro uklapa u većinu interijera. Bijeli klima uređaji su obično diskretni i neupadljivi. Srebrna: Srebrna boja je popularna jer daje moderan i sofisticiran izgled klima uređaju. Ova boja se najčešće koristi za veće klima uređaje za komercijalne prostore, kao što su kancelarije, restorani i hoteli. Crna: Crna boja daje klima uređaju elegantan i modern izgled. Crni klima uređaji su popularni u moderno uređenim interijerima i često se koriste u kombinaciji s drugim crnim uređajima. Drveni izgled: Klima uređaji s drvenim izgledom su popularni za uređenje prostora u rustikalnom stilu ili za uređenje interijera koji koriste prirodne materijale poput drva. Pastelne boje: Klima uređaji u pastelnim bojama poput plave, zelene ili roze, su idealni za uređenje dječjih soba ili drugih prostora koji zahtijevaju živahniji izgled. Važno je napomenuti da izbor boje klima uređaja ne utječe na njegovu funkcionalnost, ali može biti važan estetski faktor u uređenju interijera. Važno je odabrati boju koja se uklapa u ostatak interijera i pruža ugodan vizualni dojam.

Bijela

Garancija Garancija za klima uređaje je pismena izjava proizvođača ili prodavca kojom se obvezuju na određeni period osigurati besplatnu popravku ili zamjenu uređaja u slučaju da se pojavi neki kvar koji je uzrokovan greškom u proizvodnji ili materijalu. Uobičajeno vrijeme garancije za klima uređaje varira između 1 i 5 godina, ovisno o proizvođaču i modelu uređaja. U sklopu garancije, proizvođač ili prodavac će besplatno popraviti ili zamijeniti uređaj ako se pojave problemi u tom periodu, uz uvjet da kvar nije uzrokovan nepravilnim korištenjem uređaja ili neispravnom instalacijom. Važno je napomenuti da garancija ne pokriva štete koje su uzrokovane neispravnom instalacijom, neodgovarajućim korištenjem ili nepažnjom korisnika, kao ni štete koje su nastale zbog prirodnih katastrofa, poput oluja, potresa ili poplava. U tom smislu, važno je pravilno koristiti i održavati klima uređaj kako bi se osigurala dugotrajnost i učinkovitost uređaja.

2 godine, 3 godine, 5 godina

Snaga H/G

8kW