HAIER PEARL R32 AS25PBAHRA/1U25YEGFRA-H1

Poruči preko shopa

Registruj se i poruči proizvod preko interneta, te ostvari dodatnih 15,00KM popusta.

Shop_kupon_15

KM 984.00

19 People watching this product now!
  • Dostava brzom poštom
  • iPhone-7Plus- Montaža obezbjeđena
  • Garancija na proizvod
  • Kupovina na rate

Način plaćanja:

Opis proizvoda

NOVO! PEARL INVERTER, MAT BIJELA JEDINICA

Zidna unutrašnja i vanjska jedinica

Rashladni učinak: 2,6 kW (0,8 – 3,0kW)
Učinak grijanja: 2,8 kW (0,8 – 3,2 kW)
Prikladno za prostor: do 25m2
Energetska klasa: A++
Wi-fi upravljanje je uključeno u cijenu
Radna tvar: R-32

HAIER PEARL su kompaktne i štedljive jedinice s kompaktnim dizajnom i niskom razinom buke. Osim toga, PEARL uređaji opremljeni su brojnim funkcijama odgovornim za čisti zrak, naprednom UVC tehnologijom. Sterilizacija LEC UVC lampom ima dezinfekcijski i biocidni učinak. PEARL jedinice se razlikuju po funkciji Coanda Plus koja je zaslužna za bolju raspodjelu protoka zraka.
PEARL klima uređaj sa STERILIZACIJA UV-C tehnologijom može inhibirati rast SARS-CoV-2 virusa do 99,99%. Učinkovitost u borbi protiv korona virusa potvrđena Texcell certifikatom.
UV-C zračenje – što je to?
UV-C zračenje je vrsta ultraljubičastog zračenja koje proizvodi sunce. Prirodno, ne dopire do površine našeg planeta jer ga apsorbira ozonski omotač zemlje, zbog čega se često naziva vakuumskim zračenjem. U prirodnim uvjetima ne postoji mogućnost izlaganja ovoj vrsti zračenja jer ga zrak snažno apsorbira.
UV-C zračenje je jedna od tri vrste ultraljubičastog zračenja prirodno prisutnog u atmosferi, koje emitira sunce. Međutim, ne dopire do površine Zemlje jer ga upija Zemljina atmosfera. UV-A i UV-B zračenje dopire do površine Zemlje, odgovorno za npr. za preplanulost.
UV-C zračenje u našoj okolini je da je od umjetnih umjetnih izvora – kao što su LED UV-C svjetla. Zašto čovjek umjetno proizvodi UV-C zračenje? Budući da je dokazano da ima jaka baktericidna i virucidna svojstva . Zračenje djeluje izravno na nukleinske kiseline u stanicama živih organizama. Izazivajući mutaciju RNA i DNA virusa, on inhibira njihov rast i sprječava njihovu daljnju infekciju.
Virusi, unatoč mikroskopskoj veličini, sadrže DNA i RNA nukleinske kiseline. UV-C zračenje ima neutralizirajući učinak na nukleinske kiseline. Kao rezultat, dolazi do fotokemijske reakcije koja dovodi do prekida veze između uzastopnih nositelja informacija u nukleinskoj kiselini. Njihova se kemijska struktura mijenja, što rezultira inhibicijom rasta virusa.
LED UV-C svjetiljka ugrađena u Haier klima uređaje osvjetljava zrak kratkovalnim zrakama koje prolaze kroz klima uređaj, a koji može sadržavati 5-34% mikroorganizama. Usisani zrak se prvo filtrira kroz set standardnih filtera, a zatim se ozrači UV-C lampom, koja može inhibirati rast virusa i bakterija do 99,99% , što je provjereno i potvrđeno od strane međunarodne istraživačke organizacije Texcell SA.
Funkcija UV-C STERILIZACIJA uključuje se i isključuje jednim gumbom na razini bežičnog daljinskog upravljača ili mobilnog telefona s konfiguriranom Wi-Fi kontrolom.
Odabrani HAIER klima uređaji opremljeni su tehnologijom UV-C STERILIZACIJE. Kao rezultat, zrak se dezinficira, bez štetnih učinaka na ljude ili životinje u prostoriji.
Dodatna zaštita je posebno izrađen mehanizam koji isključuje funkciju UV-C STERILIZACIJE kada se otvori poklopac klima uređaja.

Tehnologija UV-C STERILIZACIJE koja se koristi u Haier klima uređajima obavlja funkciju inhibicije rasta virusa (SARS-CoV-2) na temelju rezultata laboratorijskog ispitivanja učinkovitosti UV-C lampe. Testove je proveo Texcell, globalna ugovorna istraživačka organizacija. Texcell je provjerio i potvrdio učinkovitost ove tehnologije na razini od 99,998%, u prostoru od 45 litara, u roku od 1 sata. Učinak funkcije UV-C sterilizacije ovisi o veličini prostorije i može potrajati nekoliko sati da se postigne željeni učinak

Nove funkcije:
Tehnologija UV-C STERILIZACIJE
može inhibirati rast virusa SARS-CoV-2 do 99,99% *. Učinkovitost u borbi protiv koronavirusa potvrđena Texcell certifikatom. Lampa s dezinfekcijskim učinkom osvjetljava zrak koji struji kroz klima uređaj UV-C zrakama, čisteći ga od virusa i bakterija. Funkcija UV-C STERILIZACIJA je sigurna za ljudsko zdravlje, jer zrake ne izlaze izvan uređaja.

Tehnologija UV-C STERILIZACIJE u Haier klima uređajima može učinkovito zaštititi od virusa i bakterija.

56°C STERI-CLEAN
Uništava bakterije i viruse zagrijavanjem isparivača na 56°C tijekom 30+ minuta.

Coanda More
Funkcija Coanda Plus čini strujanje zraka iz klima-uređaja jačim i postiže veći domet koji dopire do svakog dijela prostorije.

Wi-Fi kontrola
Upravljanje klima uređajem ili sustavom klimatizacije pomoću pametnog telefona ili tableta spojenog na internet. Daljinski upravljač vam omogućuje da u vrućim danima uključite hlađenje prije nego što se vratite kući. Svakodnevne situacije koje nas prate u životu inspiriraju brend Haier na kreiranje inteligentnih rješenja. Wi-Fi upravljanje je jednostavno i intuitivno.
Postavljanje radnih parametara klima uređaja moguće je pomoću namjenske aplikacije na mobilnom uređaju. To jamči pristup gotovo svim funkcijama klima uređaja. Važno je da aplikacija omogućuje konfiguraciju više uređaja. Osim toga, Wi-Fi sustav upravljanja omogućuje vam stvaranje radnih rasporeda, npr. Tjedno, i praćenje potrošnje električne energije od strane kućnog sustava. U Haier klima uređajima moguće je koristiti različite vrste bežične i žičane kontrole.
Vrlo tih rad 18 dB (A)
Vrlo tih rad Haier klima uređaja postignut je zahvaljujući optimiziranim kanalima protoka zraka i optimiziranom presjeku ventilatora. Haier klima uređaji rade s razinom buke smanjenom na 18 dB (A), zahvaljujući kojoj se mogu koristiti noću, osiguravajući udobnost korisnika, a ne ometaju san. Osim toga, klima uređaji imaju različite načine rada, npr. TIH način rada, koji nudi rad klima uređaja na najnižoj mogućoj razini buke.

TEHNIČKI PODACI:

Model
Unutrašnja: AS25PBAHRA
Vanjska: 1U25YEGFRA
Hlađenje
Kapacitet:
Nominal (Min-Max): Btu/h 8870(2730-10238)
Nominal (Min-Max): kW 2,6(0.8-3.0)
Energetska efikasnost: SEER/EER 6.1/3.23
Energetski razred: A++
Pdesign kapacitet: kW 2,6
Snaga električnog priključka: Nominal (Min-Max)kW 0,8(0.3-1.2)
Godišnja potrošnja energije: kWh/a 149
Temperaturni raspon rada: Min-Max ˚C -10-43˚C (out)
Grijanje
Kapacitet: Nominal (Min-Max) Btu/h 9555(2730-10920)
Kapacitet: Nominal (Min-Max) kW 2,8(0.8-3.2)
Energetska efikasnost: SCOP/COP (Mild) 4.0/3.71
SCOP: (Warm/Cold) 5.1/-
Energetski razred: Mild/Warm/Cold A+/A+++/-
Pdesign: (-10˚C) kW 2.4
Snaga električnog priključka: Nominal (Min-Max)kW 0.75(0.3-1.4)
Godišnja potrošnja energije: kWh/a 840
Temperaturni raspon rada: ˚C -15-24˚C (out)
Napajanje: Ph/V/Hz 1/220-240/50
Unutrašnja jedinica
Neto dimenzije: Š / D / V mm 805/200/290
Dimenzije sa ambalažom: Š / D / V mm 874/270/363
Neto/bruto težina: kg 8.3/10.5
Protok zraka(Hlađenje/grijanje): Max m³/h 550
Razina buke – zvučna snaga
Hlađenje: (Hi/Mid/Lo/So) dB(A) 37/32/28/18
Grijanje: (Hi/Mid/Lo/So)dB(A) 37/32/28/18
Odvlaživanje: 10-3m³/h 1,0
Vanjska jedinica
Neto dimenzije:Š / D / V mm 700/245/544
Dimenzije sa ambalažom: Š / D / V mm 845/320/593
Neto/bruto težina: kg 22,8/25,3
Protok zraka (Hlađenje/grijanje): Max m³/h 2100
Razina buke – zvučna snaga: Hi dB(A) 49
Radna struja: Max A 6,2
Vrsta radne tvari: R32
Količina radne tvari: R32 g 520
Promjeri cijevi
Tekućinski: mm 6.35
Plinski: mm 9.52
Max. dozvoljena duljina: m 20/10
Max. duljina cjevovoda bez nadopune: m 5

Nadopuna po dodatnom metru: m/g 20

HAIER PEARL TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Tehničke specifikacije

Istaknuto

Boja Klima uređaji se danas mogu naći u različitim bojama i stilovima koji se prilagođavaju različitim ukusima i interijerima. Nekoliko popularnih boja koje se često koriste za klima uređaje su: Bijela: Bijela boja je najčešća boja za klima uređaje jer se dobro uklapa u većinu interijera. Bijeli klima uređaji su obično diskretni i neupadljivi. Srebrna: Srebrna boja je popularna jer daje moderan i sofisticiran izgled klima uređaju. Ova boja se najčešće koristi za veće klima uređaje za komercijalne prostore, kao što su kancelarije, restorani i hoteli. Crna: Crna boja daje klima uređaju elegantan i modern izgled. Crni klima uređaji su popularni u moderno uređenim interijerima i često se koriste u kombinaciji s drugim crnim uređajima. Drveni izgled: Klima uređaji s drvenim izgledom su popularni za uređenje prostora u rustikalnom stilu ili za uređenje interijera koji koriste prirodne materijale poput drva. Pastelne boje: Klima uređaji u pastelnim bojama poput plave, zelene ili roze, su idealni za uređenje dječjih soba ili drugih prostora koji zahtijevaju živahniji izgled. Važno je napomenuti da izbor boje klima uređaja ne utječe na njegovu funkcionalnost, ali može biti važan estetski faktor u uređenju interijera. Važno je odabrati boju koja se uklapa u ostatak interijera i pruža ugodan vizualni dojam.

Bijela

Brend Riječ \"brend\" (eng. \"brand\") se odnosi na imidž, identitet ili prepoznatljivost neke tvrtke, organizacije, proizvoda ili usluge na tržištu. Brend predstavlja način na koji se ta tvrtka, organizacija, proizvod ili usluga razlikuje od konkurencije i kako se percepira među potrošačima. Brend obično uključuje ime tvrtke ili proizvoda, logotip, slogane, dizajn ambalaže, marketinške poruke i sve druge elemente koji čine prepoznatljivost na tržištu. Cilj brendiranja je stvoriti pozitivnu percepciju i vrijednost za potrošače, kako bi se povećala lojalnost prema brendu i povećala prodaja proizvoda ili usluga.

Haier

Efikasnost H/G Energetska klasa kod klima uređaja ukazuje na to koliko je uređaj energetski efikasan u proizvodnji hlađenja i/ili grijanja, što se može izraziti kao omjer između snage koju uređaj koristi i koliko hlađenja i/ili grijanja proizvodi. Kod klima uređaja, energetska klasa se odnosi na SEER (Seasonal Energy Efficiency Ratio) i SCOP (Seasonal Coefficient of Performance) vrijednosti. SEER je omjer hlađenja koje uređaj proizvodi i energije koju troši tokom ljetne sezone, dok je SCOP omjer grijanja koje uređaj proizvodi i energije koju troši tokom zimske sezone. Klima uređaji se obično razvrstavaju u energetske klase od A+++ do D, pri čemu A+++ označava najveću energetsku efikasnost, a D najmanju. Klima uređaji s višom energetskom klasom troše manje energije za proizvodnju istog učinka u usporedbi s uređajima niže klase. To znači da klima uređaji s višom energetskom klasom troše manje električne energije i štede novac na računu za struju. Kada kupujete klima uređaj, trebate obratiti pažnju na energetsku klasu kako biste odabrali najefikasniji uređaj koji odgovara vašim potrebama. Klima uređaji s višom energetskom klasom mogu koštati više u početnoj investiciji, ali će dugoročno štedjeti novac na računu za struju.

A++/A+

Garancija Garancija za klima uređaje je pismena izjava proizvođača ili prodavca kojom se obvezuju na određeni period osigurati besplatnu popravku ili zamjenu uređaja u slučaju da se pojavi neki kvar koji je uzrokovan greškom u proizvodnji ili materijalu. Uobičajeno vrijeme garancije za klima uređaje varira između 1 i 5 godina, ovisno o proizvođaču i modelu uređaja. U sklopu garancije, proizvođač ili prodavac će besplatno popraviti ili zamijeniti uređaj ako se pojave problemi u tom periodu, uz uvjet da kvar nije uzrokovan nepravilnim korištenjem uređaja ili neispravnom instalacijom. Važno je napomenuti da garancija ne pokriva štete koje su uzrokovane neispravnom instalacijom, neodgovarajućim korištenjem ili nepažnjom korisnika, kao ni štete koje su nastale zbog prirodnih katastrofa, poput oluja, potresa ili poplava. U tom smislu, važno je pravilno koristiti i održavati klima uređaj kako bi se osigurala dugotrajnost i učinkovitost uređaja.

3 godine

Namjena Klima uređaji su uređaji za klimatizaciju koji se koriste za održavanje ugodne temperature, vlažnosti i kvalitete zraka u zatvorenim prostorima. Ovisno o modelu, klima uređaji se mogu koristiti za različite svrhe, uključujući: Hlađenje - Klima uređaji se najčešće koriste za hlađenje prostorija u vrućim ljetnim mjesecima. Klima uređaj radi tako da izvlači toplinu iz zraka u prostoriji i ispuhuje je van, čime se smanjuje temperatura zraka u prostoriji. Grijanje - Neki klima uređaji imaju funkciju grijanja koja omogućuje zagrijavanje prostorije u hladnijim zimskim mjesecima. Ovi uređaji rade tako da izvlače toplinu iz vanjskog zraka i prenose je u unutrašnjost prostorije. Ventilacija - Klima uređaji se mogu koristiti i za ventilaciju prostorije, što znači da se zrak filtrira, provjetrava i osvježava. Oslobađanje od vlage - Klima uređaji mogu osloboditi zrak u prostoriji od vlage, što je posebno važno u vlažnim područjima ili tijekom kišnih perioda. Dogrijavanje - Neke vrste klima uređaja imaju funkciju dogrijavanja koja omogućuje održavanje željene temperature u prostoriji. Važno je napomenuti da funkcije koje klima uređaji pružaju ovise o modelu uređaja i mogu se razlikovati od proizvođača do proizvođača. Prije kupovine klima uređaja, važno je razmotriti koje su funkcije potrebne i odabrati uređaj koji najbolje odgovara vašim potrebama.

Dogrijavanje, Hlađenje

Rashladni freon

R32a

Snaga H/G

5,0/5,2kW

Unutrašnja jedinica Postoje i različiti tipovi izvedbe klima uređaja, a neki od najčešćih su: Zidni klima uređaji - ovi klima uređaji se montiraju na zid i najčešće se koriste za hlađenje manjih prostora poput spavaćih soba, dnevnih boravaka, ureda i manjih trgovina. Oni su obično jednostavni za instalaciju i mogu se lako održavati. Podni klima uređaji - ovi klima uređaji se postavljaju na pod, obično ispod prozora, a koriste se za hlađenje prostora u kojima nema dovoljno prostora za zidni klima uređaj ili kada je potrebno usmjeriti protok zraka prema dolje. Stropni klima uređaji - ovi klima uređaji se montiraju na strop i obično se koriste za hlađenje većih prostora poput uredskih zgrada, trgovačkih centara, restorana, hotela i slično. Oni su idealni za distribuciju zraka po cijeloj prostoriji jer mogu puhati zrak u svim smjerovima. Kasetni klima uređaji - ovi klima uređaji su ugrađeni u strop i obično su diskretniji od stropnih klima uređaja. Oni su idealni za veće prostorije poput dvorana, konferencijskih sala i trgovačkih centara jer se zrak puše ravnomjerno kroz četiri strane uređaja. Svaki od ovih tipova klima uređaja nudi različite prednosti i nedostatke, ovisno o potrebama korisnika i okruženju u kojem se koriste. Važno je odabrati klima uređaj koji je prikladan za vaš prostor i koji će vam omogućiti ugodno i učinkovito hlađenje.

Zidna

Veličina prostora Kapacitet klima uređaja ovisi o veličini prostora koji se želi rashladiti ili zagrijati. Kapacitet se mjeri u BTU (britanskih termalnih jedinica) ili kW (kilovatima). Što je veći kapacitet klima uređaja, to će brže i učinkovitije hladiti ili grijati prostoriju. Kako bi se izabrao pravi klima uređaj, potrebno je uzeti u obzir veličinu prostora za koji se uređaj kupuje. Najčešći način za izračunavanje kapaciteta klima uređaja je mjerenje kvadratne površine prostora koji se želi rashladiti. Općenito, za jednu kvadratnu metru prostora potrebno je oko 100-150 BTU (ili 30-45 W) kapaciteta klima uređaja. Dakle, ako imate prostoriju koja je veličine 20 kvadratnih metara, trebat će vam klima uređaj kapaciteta između 2000 i 3000 BTU. Međutim, ovo nije jedini faktor koji se uzima u obzir pri odabiru kapaciteta klima uređaja. Potrebno je uzeti u obzir i druge faktore kao što su visina stropa, izloženost suncu, kvaliteta izolacije i broj osoba koje borave u prostoriji. Preveliki klima uređaj za manju površinu može biti nepotrebno skup i neekonomičan, dok premali uređaj neće moći učinkovito rashladiti ili zagrijati prostoriju, što će rezultirati povećanim troškovima energije i neudobnim uvjetima. Stoga je važno odabrati klima uređaj koji odgovara veličini i karakteristikama prostora za koji se kupuje. Pravilan odabir će osigurati ugodne uvjete u prostoriji, uštedu energije i smanjenje troškova na duže staze.

< 25m²

Vrsta kompresora Kompresori su srce klima uređaja i oni su zaduženi za stvaranje rashladnog učinka. Postoje dva glavna tipa kompresora koji se koriste u klima uređajima: on-off kompresori i inverterski kompresori (engl. inverter compressor). Također postoji i hibridni tip, tzv. \"speed fix\" kompresor. On-off kompresori: Ovaj tip kompresora je najčešći u klima uređajima i funkcionira tako da se uključuje i isključuje kada se postigne temperatura koju korisnik želi u prostoriji. Uključivanje i isključivanje kompresora može dovesti do naglog osciliranja temperature u prostoriji, a također može biti prilično bučan. Inverterski kompresori: Inverterski kompresori su novija tehnologija i rade tako da stalno prilagođavaju brzinu rada kompresora ovisno o potrebama prostorije. To znači da će raditi brže kada je potrebno više hlađenja ili grijanja, a sporije kada je potrebno manje. Ovo rezultira stabilnijom temperaturom u prostoriji i manjim varijacijama u potrošnji energije. Inverterski klima uređaji su obično tiši od on-off uređaja. Speed fix kompresori: Speed fix kompresori su hibridni tip kompresora koji se mogu naći u nekim klima uređajima. Oni rade na sličan način kao on-off kompresori, ali imaju nekoliko različitih brzina rada koje se mogu odabrati prema potrebama korisnika. Ovi uređaji su obično tiši od on-off uređaja, ali nisu toliko precizni kao inverterski uređaji. Ukratko, glavne razlike između on-off i inverterskih kompresora su u načinu rada. Inverterski kompresori rade stalno i prilagođavaju brzinu rada ovisno o potrebama, dok on-off kompresori rade isključivo kada je potrebno i isključuju se kada je postignuta željena temperatura. Speed fix kompresori su hibridni tip koji nudi nekoliko različitih brzina rada. Odabir tipa kompresora ovisi o vašim potrebama i preferencijama, a važno je uzeti u obzir i druge faktore kao što su potrošnja energije, buka i cijena uređaja.

Inverter

WiFi opcija Wi-Fi modul na klima uređajima omogućava daljinsko upravljanje klima uređajem putem mobilne aplikacije ili preko interneta, što korisnicima omogućava fleksibilnost i udobnost pri upravljanju uređajem. Kada je Wi-Fi modul instaliran na klima uređaju, korisnik može preuzeti aplikaciju za daljinsko upravljanje koja se može instalirati na pametni telefon ili tablet. Korištenjem ove aplikacije, korisnik može kontrolirati klima uređaj putem svog uređaja, čak i kada nije kod kuće. To znači da korisnik može podesiti temperaturu prije nego što se vrati kući, što mu omogućava da uđe u ugodno rashlađen ili zagrijan dom. Također, korisnik može uštedjeti energiju i novac podešavanjem temperature klima uređaja prema svom rasporedu i navikama. Osim toga, Wi-Fi modul omogućava daljinsko praćenje i dijagnostiku klima uređaja, što može biti korisno za održavanje i rješavanje problema. Korisnik može dobiti obavijesti o kvarovima i statusu klima uređaja, a ako se pojavi neki problem, korisnik može kontaktirati stručnjaka koji će mu pomoći riješiti problem. Ukratko, Wi-Fi modul na klima uređajima pruža korisnicima fleksibilnost i udobnost daljinskog upravljanja uređajem, omogućava uštedu energije i novca, te olakšava održavanje i rješavanje problema.

WiFi Integrisan