FUJITSU TOPLOTNA PUMPA WSYA160DG6/WOYA112LCT 11kW

WSYK140DG6/ WOYG112LHT (toplotna pumpa) 65°C temp.polaza, visokotemperaturna monofazna

PREDNOSTI FUJITSU SUSTAVA TOPLISNKIH PUMPI – Korištenje prirodnih, neiscrpnih izvora energije.
Nema emisije štetnih plinova
Učinkovitost: do 80% energije dolazi iz okoline
Ljeti se može koristiti za hlađenje
Visoka tehnologija s jednostavnim rukovanjem
Nova generacija visokotemperaturnih tolpinskih pumpi
Zagrijavanje vode do 65ºC
Omogućuje rad do vanjske temperature -25ºC
Pametno upravljanje iz topline vlastitog doma ili s udaljene lokacije putem pametnog uređaja
Iznimno tih rad
Najjeftinija vrsta grijanja

Poruči preko shopa

Registruj se i poruči proizvod preko interneta, te ostvari dodatnih 15,00KM popusta.

Shop_kupon_15

Dostupno uz narudžbu

14 People watching this product now!
  • Dostava brzom poštom
  • iPhone-7Plus- Montaža obezbjeđena
  • Garancija na proizvod
  • Kupovina na rate

Način plaćanja:

Opis proizvoda

WSYK140DG6/ WOYG112LHT (toplotna pumpa) 65°C temp.polaza, visokotemperaturna monofazna

– Zagrijavanje vode do 55°C pri vanjskoj temperaturi od -10°C.
– Grijanje: podno grijanje + niskotemperaturni radijatori
– Radi pri vanjskoj temperaturi od -20°C, bez backup grijača.
– Visok COP – 4,02-4,52
– Ugrađen backup grijač koji se aktivira samo ako je potrebno u izuzetno hladnim danima.
– Može se spojiti na solarne kolektore.
– Dvije individualne zone upravljanja temperaturom vode.
– Vanjska jedinica hidromodul se ugrađuje neovisno pa je instalacija jednostavna.
– Veći kapacitet grijanja može se jednostavno ostvariti kaskadnim spjanjem do 3 uređaja.
– Na sistem se moše spojiti spremnik za PTV-potrošnu toplu vodu.
– Hlađenje uz dodataka ventilokonvektora (fancoila) je omogućeno

Specifikacija:

WGYG 100 DG6 UNUTARNJA JEDINICAWOYG 100 LFT VANJSKA JEDINICA+7°C / +35°C Podno grijanje
Kapacitet grijanja (kW)             10,00
Ulazna snaga (kW)                    2,49
COP                                           4,02
+2°C / +35°C Podno grijanje
Kapacitet grijanja (kW)              7,70
Ulazna snaga (kW)                    2,47
COP                                           3,12
-7°C / +35°C Podno grijanje
Kapacitet grijanja (kW)              7,04
Ulazna snaga (kW)                    2,97
COP                                           2,49

Dodatni električni grijač / za nuždu (kW) 3,0 / 6,0Unutarnji Hidraulički modul
Dimenzije V x Š x D mm 800 x 450 x 457Ukupna Težina kg 42Hidrauličke Karakteristike
Kapacitet izmjenjivača                                                            L 16
Kapacitet ekspanzione posude                                             L    8
Cirkulacija vode / nominalana L/min                                       43,8
Cirkulacija vode / Min / Maks (4K<?T<8K) L/min                 25,0 / 50,0
Izlazna temperatura vode °C                                                 8 ~ 60
Promjer priključne cijevi ( ulaz / povrat ) mm                     O25,4 / O25,4Vanjska Jedinica
Napajanje V/O/Hz                                               230V, 50Hz
Nazivna struja / Maks A                                              18,5
Dimenzije V x Š x D mm                                     830 × 900 × 330
WSYA100DG6/WOYA100LFTA

Težina (kg)                                                                    90
Područje rada °C                                                     -25 ~ 35
Rashladni medij                                                        R410A
Karakteristike Hlađenja
Usisna cijev mm                                                      O15.88
Tlačna cijev mm                                                       O9.52
Min. / Maks Dužina m                                               5 / 30
Maks. Visinska razlika m                                            15
Maks. Dužina cijevi m                                                20

 

Tehničke specifikacije

Istaknuto

Snaga H/G

11kW

Brend Riječ \"brend\" (eng. \"brand\") se odnosi na imidž, identitet ili prepoznatljivost neke tvrtke, organizacije, proizvoda ili usluge na tržištu. Brend predstavlja način na koji se ta tvrtka, organizacija, proizvod ili usluga razlikuje od konkurencije i kako se percepira među potrošačima. Brend obično uključuje ime tvrtke ili proizvoda, logotip, slogane, dizajn ambalaže, marketinške poruke i sve druge elemente koji čine prepoznatljivost na tržištu. Cilj brendiranja je stvoriti pozitivnu percepciju i vrijednost za potrošače, kako bi se povećala lojalnost prema brendu i povećala prodaja proizvoda ili usluga.

Fujitsu

Efikasnost H/G Energetska klasa kod klima uređaja ukazuje na to koliko je uređaj energetski efikasan u proizvodnji hlađenja i/ili grijanja, što se može izraziti kao omjer između snage koju uređaj koristi i koliko hlađenja i/ili grijanja proizvodi. Kod klima uređaja, energetska klasa se odnosi na SEER (Seasonal Energy Efficiency Ratio) i SCOP (Seasonal Coefficient of Performance) vrijednosti. SEER je omjer hlađenja koje uređaj proizvodi i energije koju troši tokom ljetne sezone, dok je SCOP omjer grijanja koje uređaj proizvodi i energije koju troši tokom zimske sezone. Klima uređaji se obično razvrstavaju u energetske klase od A+++ do D, pri čemu A+++ označava najveću energetsku efikasnost, a D najmanju. Klima uređaji s višom energetskom klasom troše manje energije za proizvodnju istog učinka u usporedbi s uređajima niže klase. To znači da klima uređaji s višom energetskom klasom troše manje električne energije i štede novac na računu za struju. Kada kupujete klima uređaj, trebate obratiti pažnju na energetsku klasu kako biste odabrali najefikasniji uređaj koji odgovara vašim potrebama. Klima uređaji s višom energetskom klasom mogu koštati više u početnoj investiciji, ali će dugoročno štedjeti novac na računu za struju.

A++/A+

Garancija Garancija za klima uređaje je pismena izjava proizvođača ili prodavca kojom se obvezuju na određeni period osigurati besplatnu popravku ili zamjenu uređaja u slučaju da se pojavi neki kvar koji je uzrokovan greškom u proizvodnji ili materijalu. Uobičajeno vrijeme garancije za klima uređaje varira između 1 i 5 godina, ovisno o proizvođaču i modelu uređaja. U sklopu garancije, proizvođač ili prodavac će besplatno popraviti ili zamijeniti uređaj ako se pojave problemi u tom periodu, uz uvjet da kvar nije uzrokovan nepravilnim korištenjem uređaja ili neispravnom instalacijom. Važno je napomenuti da garancija ne pokriva štete koje su uzrokovane neispravnom instalacijom, neodgovarajućim korištenjem ili nepažnjom korisnika, kao ni štete koje su nastale zbog prirodnih katastrofa, poput oluja, potresa ili poplava. U tom smislu, važno je pravilno koristiti i održavati klima uređaj kako bi se osigurala dugotrajnost i učinkovitost uređaja.

2 godine

Namjena Klima uređaji su uređaji za klimatizaciju koji se koriste za održavanje ugodne temperature, vlažnosti i kvalitete zraka u zatvorenim prostorima. Ovisno o modelu, klima uređaji se mogu koristiti za različite svrhe, uključujući: Hlađenje - Klima uređaji se najčešće koriste za hlađenje prostorija u vrućim ljetnim mjesecima. Klima uređaj radi tako da izvlači toplinu iz zraka u prostoriji i ispuhuje je van, čime se smanjuje temperatura zraka u prostoriji. Grijanje - Neki klima uređaji imaju funkciju grijanja koja omogućuje zagrijavanje prostorije u hladnijim zimskim mjesecima. Ovi uređaji rade tako da izvlače toplinu iz vanjskog zraka i prenose je u unutrašnjost prostorije. Ventilacija - Klima uređaji se mogu koristiti i za ventilaciju prostorije, što znači da se zrak filtrira, provjetrava i osvježava. Oslobađanje od vlage - Klima uređaji mogu osloboditi zrak u prostoriji od vlage, što je posebno važno u vlažnim područjima ili tijekom kišnih perioda. Dogrijavanje - Neke vrste klima uređaja imaju funkciju dogrijavanja koja omogućuje održavanje željene temperature u prostoriji. Važno je napomenuti da funkcije koje klima uređaji pružaju ovise o modelu uređaja i mogu se razlikovati od proizvođača do proizvođača. Prije kupovine klima uređaja, važno je razmotriti koje su funkcije potrebne i odabrati uređaj koji najbolje odgovara vašim potrebama.

Grijanje

Vrsta kompresora Kompresori su srce klima uređaja i oni su zaduženi za stvaranje rashladnog učinka. Postoje dva glavna tipa kompresora koji se koriste u klima uređajima: on-off kompresori i inverterski kompresori (engl. inverter compressor). Također postoji i hibridni tip, tzv. \"speed fix\" kompresor. On-off kompresori: Ovaj tip kompresora je najčešći u klima uređajima i funkcionira tako da se uključuje i isključuje kada se postigne temperatura koju korisnik želi u prostoriji. Uključivanje i isključivanje kompresora može dovesti do naglog osciliranja temperature u prostoriji, a također može biti prilično bučan. Inverterski kompresori: Inverterski kompresori su novija tehnologija i rade tako da stalno prilagođavaju brzinu rada kompresora ovisno o potrebama prostorije. To znači da će raditi brže kada je potrebno više hlađenja ili grijanja, a sporije kada je potrebno manje. Ovo rezultira stabilnijom temperaturom u prostoriji i manjim varijacijama u potrošnji energije. Inverterski klima uređaji su obično tiši od on-off uređaja. Speed fix kompresori: Speed fix kompresori su hibridni tip kompresora koji se mogu naći u nekim klima uređajima. Oni rade na sličan način kao on-off kompresori, ali imaju nekoliko različitih brzina rada koje se mogu odabrati prema potrebama korisnika. Ovi uređaji su obično tiši od on-off uređaja, ali nisu toliko precizni kao inverterski uređaji. Ukratko, glavne razlike između on-off i inverterskih kompresora su u načinu rada. Inverterski kompresori rade stalno i prilagođavaju brzinu rada ovisno o potrebama, dok on-off kompresori rade isključivo kada je potrebno i isključuju se kada je postignuta željena temperatura. Speed fix kompresori su hibridni tip koji nudi nekoliko različitih brzina rada. Odabir tipa kompresora ovisi o vašim potrebama i preferencijama, a važno je uzeti u obzir i druge faktore kao što su potrošnja energije, buka i cijena uređaja.

Inverter